In ons unieke model waarborgen we de kwaliteit van een opdracht met betrokkenheid van eigen senior consultants en aan de hand van DEPLOY METHODS. Voor de executie werken wij gericht samen met interim en/of andere adviesbureaus, om de juiste profielen in het projectteam te zetten. Voor ‘Strategy Alignement’ hebben wij een preferred partnership met ‘New Growth Strategies’.

Mocht jij als (interim) ZZP consultant willen samenwerken met DEPLOY, of een opdracht hebben waarbij onze methode kan helpen, neem dan contact met ons op. Samenwerking impliceert altijd het omarmen van DEPLOY METHODS en de DEPLOY Quality Assurance (QA), waarbij een (verkorte) on-boarding verplicht onderdeel is, onafhankelijk van jouw eigen ervaring en opleiding. Dit is altijd een win-win.

Mocht er vanuit een interim / detachering bureau interesse zijn om samen te werken, dan geldt altijd de QA-rol vanuit DEPLOY Consultancy. Vervolgens, in afstemming, ook (aanvullende) training voor consultants die op projecten worden ingezet. De unieke propositie waarbij DEPLOY zich focust op een blijvende gedragsverandering en het onderliggende model van ‘voordoen’, ‘samen doen’ om het de klant uiteindelijk ‘zelf te laten doen’ zal altijd onderdeel zijn. Projectuitvoering gaat derhalve ook altijd hand in hand met training en on-the-job coaching op basis van DEPLOY METHODS.

Voor contact kun je je richten tot:

secretariaat@deploy-consultancy.nl