Wij geloven in het vieren van succes. Wij onderstrepen dat veranderen géén eenmalige activiteit is, maar de start van een continue reis. Het ontwikkelen van een duurzame verbetercompetentie bij de ‘start’ en ‘tijdens de reis’ is dus essentieel. Uiteindelijk maakt dat externe experts grotendeels overbodig. Onze projecten gaan daarom altijd hand in hand met training en coaching, wat desgewenst kan leiden tot een beloning (certificering).

Wij kennen 3 officiële competentieniveaus:

Het certificeringstraject is een combinatie van theoretische kennis (plus examen), een groei op een LSS scale of mastery en bewijs van praktijk via projectcasussen (met 1:1 /groepscoaching).

Greenbelt als teamplayer

Hierbij treedt de Greenbelt op als teamplayer, actief in de uitvoering van een Lean Six Sigma (LSS)-project, en de Blackbelt als projectleider. De Master Black Belt treedt op als LSS-expert en programmamanager binnen de organisatie. Bovendien bouwt de MBB (Master Black Belt) samen met collega’s actief aan de LSS-competentie en drukt hij/zij zijn stempel op de kracht van de methode.

Het unieke aan DEPLOY Methods Certfication is het Lean Six sigma kwaliteitsniveau, verrijkt met elementen uit agile- en changemanagement (ADKAR en NLP).