Wij gaan voor continu verbeteren, iedere dag!

Als oprichter en managing partner van DEPLOY-Consultancy sta ik, Toine Nillezen, bekend te werken volgens het werkprincipe ‘voordoen’, ‘samen doen’, om de medewerker uiteindelijk in staat te stellen het ‘zelf’ te kunnen doen.

Ook ‘kloppen’, ‘werken’ en ‘landen’ zijn termen die ik centraal zet in onze aanpak. Ik geloof hierin omdat die zowel de inhoud (het doel), het proces (de aanpak) en de mens die de verandering moet gaan omarmen (de acceptatie) als drie gelijke succesfactoren centraal zet. Op deze manier kun je écht het verschil maken.

Nadat ik mijn carrière gestart ben bij Accenture, ben ik drie jaar als director bij IG&H verantwoordelijk geweest voor de bedrijfsbreede projectmanagement methode. Vervolgens heb ik gedurende de periode 2016-2021 de interne afdeling Programma- en Procesmanagement van Sligro Food Group opgericht.

Uiteindelijk is het team uitgegroeid tot een afdeling van 25 vaste medewerkers. Met hen heb ik de methode opgebouwd die nu DEPLOY Methods heet. Deze methode hebben we tal van keren toegepast in kleine en grote verandertrajecten, zoals de Heineken Sligro samenwerking, de verandering als gevolg van de verkoop van EMTÉ supermarkten, e-commerce en ERP business en IT-transformaties, en tal van proces en data optimalisatietrajecten.

DEPLOY is in 2021 als zelfstandig adviesbureau opgericht. Met DEPLOY wil ik ervoor zorgen dat een verandering in een positieve flow wordt uitgevoerd. We zijn gericht op een blijvende prestatieverbetering en duurzame gedragsverandering.

Wij begeleiden verandering op een excellente manier

Onze projectuitvoering gaat hand in hand met onze (digitale) klassikale trainingen en on-the-job coaching in onze eigen DEPLOY Methods. Wij trainen en, desgewenst, certificeren betrokken medewerkers op Lean Six Sigma Green Belt, Black Belt of Master black Belt niveau, volgens marktconforme eisen. Deze methode is gebaseerd op bewezen methodieken en technieken vanuit LEAN Six Sigma, Agile, OGSM, BPM, Prince 2 en ADKAR.

Samenwerking

Samenwerking

We werken samen met ervaren, zelfstandige consultants. Alle projecten worden volgens DEPLOY Methods uitgevoerd. Wat een ‘win-win situatie’ met zich meebrengt, omdat hierdoor één verbetertaal centraal komt te staan, voor iedereen.
Het senior management van DEPLOY-consultancy ziet toe op zowel de kwaliteitsborging van de opdracht als op een goede, veilige teamdynamiek. ‘Hoe zitten we in de wedstrijd?’ is een vraag die daarbij in het projectteam regelmatig wordt gesteld. Deze is typerend voor de sfeer die we vanuit DEPLOY-consultancy willen creëren en borgen tijdens de gehele ‘reis’ van de verandering.

Mocht je zelf (of vanuit een interim detachering bureau) interesse hebben, chat dan direct met mij, stuur ons een mail en/of lees even verder op de pagina 'Contact en Samenwerking’

Samen gaan we voor een excellent resultaat!